Livrare si Retur

Politica de Livrare si Retur

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde in tara prin intermediul FAN Courier. 

Costurile de livrare sunt:

  • 29 RON pentru comenzi mai mici de 1500 RON
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 1500 RON

Daca ai optat pentru plata ramburs, trebuie sa achiti contravaloarea produselor comandate si taxa de transport daca este cazul, in baza chitantei oferite de curier. In cazul in care ai platit deja in avans (online sau prin OP) trebuie doar sa accepti coletul. 

Retur

Potrivit art. 7 din Ordonanţa Guvernului nr.34/2014, ai dreptul sa ne anunti ca renunti la produsele comandate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa intelegi mai bine politica noastra de retur si in acelasi timp, care sa-ti asigure un retur lipsit de griji sau alte batai de cap:

  • Iti recomandam sa nu trimiti colete catre noi fara a ne contacta in prealabil. 
  • Impacheteaza produsul in mod corespunzator (ideal, trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ati primit), pentru siguranta acestuia in timpul transportului. Din pacate, nu putem fi facuti raspunzatori pentru deteriorarea sau pierderea coletului.
  • Poti preda produsele personal sau prin curier rapid catre: SC Altos Tools SRL, Aleea Stejarului, nr. 26, jud. Buzau. Taxele de transport retur vor fi suportate de catre client.
  • Nu suntem raspunzatori pentru datele stocate pe hard disk-uri, carduri SD sau stick-uri USB care fac subiectul produselor returnate.

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi telefonic la 0761594939 sau pe email la [email protected] 

Shopping cart